Eteenpäin

Huomasin otollisesti uuden kuvakulman, mitä ei ole vielä tästä kodista taidettukaan kuvata. Näkymä on olkkarista keittiöön. Mitään uutta ei ole mukaan tullut, tässä hitaasti harkitsen tyynynpäällisten vaihtoa, mutta ihan on harkinta-asteella vielä. :D Lähinnä mietin tällä hetkellä mitä täältä lähtee eteenpäin ennen muuttoa ja sohva, rahi, sekä ruokapöytä ovat ainakin lähtevien listalla. Pääsin nyt jo sen sijaan käsiksi I:n pieneksi jääneisiin vaatteisiin ja niitä olenkin urakalla kuvaillut ja ehtinyt osan laitella jo myyntiinkin. 

Päiväkotiharjoittelu on lähtenyt hyvin käyntiin, äiti täällä lähinnä ihmettelee, että minne mahtoi neljä vuotta kadota ja miten I:sta tuli noin omatoiminen ja iso tyttö. Ystävä onneksi viisaasti totesi, että onhan tuohon neljään vuoteen lopulta mahtunut paljon tapahtumiakin, kun niitä alkaa muistelemaan. Syksy taitaa ylipäätään olla muutosten aikaa ja kun täällä henkilökohtaisessa elämässä puhaltavat uudet tuulet, on niitä luvassa myös blogissa, mutta kerron näistä sitten hiukan myöhemmin lisää.

Viikonlopulle on jotain kivaa tiedossa täällä blogin puolella, joten pysykäähän kuulolla ja mukavaa syksyistä torstaita! <3