Little Maya ja arvonta

Myönnän, että olen hurahtanut kaikenlaisiin ihaniin pipoihin, varsinkin lapsille on jos jonkinlaisia söpöjä pipoja ja syksy onkin mitä oivallisin aika päivittää pipovarastot kuntoon. Etsin kivaa pipoa I:lle ja löysin Little Maya verkkokaupan, joka oli itselleni uusi tuttavuus. Little Maya on vähän niinkuin pipojen karkkikauppa, malleja, kuoseja ja värejä on hurja määrä ja sitten se vaikein osuus – näiden moninaiset yhdistelmät! Meinasi mennä pää pyörälle valikoiman laajuudesta. Ottaisin yhden tätä ja yhden tuota ja tuokin olisi aika kiva… 

Kannattaa käydä itse tutustumassa mahtavaan valikoimaan, sillä Little Maya valmistaa pipoja kotimaisena käsityönä vauvasta vaariin. Vaikean valinnan päätteeksi I:lle valikoitui kuvien ihana vaaleanpunainen ruttupipo valkoisella ruusukkeella.  Kuten kerroin, valikoima on sen verran huima, että siihen kannattaa tutustua ihan itse, mutta alle keräsin parin kollaasin verran omia suosikkejani. Ylemmässä kollaasissa pipoja tytöille ja naisille. Myös tuubihuivit saa kätevästi samaan tilaukseen pipojen kanssa.

Erilaisia rusettipipoja löydät täältä. Ruusukepipoja on myös monipuolinen valikoima täällä. Aplikaatiopipoja on täällä. Kuviolliset pipot löydät puolestaan täältä.

Alle keräsin hiukan poikamaisempia pipoja kollaasimuotoon, osan voisin kyllä kuvitella vaikka itsellenikin. :)

Lipallisia pipoja on täällä. Kuvalliset pipot löydät täältä. Erilaisia autopipoja on täällä. Uudet pandapipot saa tupsuilla tai ilman tai vaikkapa rusetilla, ne löydät täältä. Raidallisia pipoja on täällä ja aplikaatiopipot ovat täällä

* * *

Ja sitten siihen mukavaan osuuteen; Little Maya lahjoitti 20€ lahjakortin verkkokauppaansa arvottavaksi blogissani. Arvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla tähän postaukseen lempipiposi Little Mayan valikoimasta. Lisäarvan saat tykkäämällä blogini fb-sivuista (uudet ja vanhat tykkääjät). Ilmoitathan monellako arvalla olet mukana arvonnassa. Lisäksi anonyymit osallistujat, jättäkää sähköpostiosoitteenne kommenttiin.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 30.8. puoleen yöhön. Onnea arvontaan! <3

* Yhteistyöpostaus, postaus sisältää mainoslinkkejä.