Pölkky

Tämän voi sanoa olleen ihastusta ensi silmäyksellä! En ollut ennen Kevät 2014 -messuja tutustunut Punkaliven tuotteisiin, mutta messuilla Saunastoren osasto jäi mieleeni. Kun sain tilaisuuden tehdä yhteistyötäSaunastoren kanssa, ei ei asiaa tarvinnut kauan miettiä.

Pölkky on muhkea säilytyskaluste, jonka sisälle saa mahtumaan vaikkapa ympärillä pyörivät lelut, mutta samaan aikaan se toimii istuimena tai vaikkapa pöytänä. Postista kotiutui ”Saunastore special” kokoinen pölkky, joka on mitoiltaan 36x45cm eli juuri sopiva esimerkiksi toimittamaan yöpöydän virkaa, niinkuin meillä. Lisäksi pölkyn sisälle mahtuu säilytykseen vino pino sisustuslehtiä. ;) Eri kokoiset Pölkyt löydät täältä.

Jos valinnan vaikeutta tuottaa jo koon valinta viidestä eri mallista, on valinnanvaraa lisäksi niin kalusteen kuin kannenkin väreissä. Kertoa saa viidessä eri värissä mustasta tähän luonnolliseen, joka löytyy meiltä. Myös kannen voit valita viidestä eri väristä, joista yksi on natural, jolloin koko pölkky on samaa väriä. Kannen värin valinta on jo helpompi, sillä toinen puoli kannesta on aina valkoinen, jolloin pölkyn ilmettä saa vaihdettua tilanteen mukaan. Täältä pääset kurkkaamaan eri värivaihtoehtoja.

Punkaliven tuotteet valmistetaan kotimaisesta havupuuviilusta perheyrityksessä Punkarharjulla. Tuotanto korostaa ekologisuutta ja Punkaliven tuotteet ovat erittäin kestäviä ja luonnonmukaisia. Jälleenmyyjänä tuotteille toimii Saunastore, jonka verkkokaupasta löytyvät edustettuina erikokoiset Pölkky ja Avanto säilytyskalusteet.

Mitä pidätte, kumpi sopii meille paremmin, valkoinen vai musta kansi? Arvaatteko, kumpi jäi käyttöön? :D

Parin viikon päästä alkavilla Habitare messuilla pääset ihastelmaan Pölkky ja Avanto kalusteita ihan paikanpäälle, Saunastoren ständi on kolmoshallin pääsisäänkäynnin lähellä 3C18.

Mukavaa viikonlopun odotusta! <3

*Postauksen tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan, postaus sisältää mainoslinkkejä.