Kuulumisia

Eilen palattiin kotiin mummilasta, mukaan saatiin ihana kipollinen luumuja anopin pihalta. Nam! Viikonloppuun kuuluivat myös Pomp de Lux- vaatekutsut ystävän kotona. Olipa mukava päästä hipelöimään kauniita vaatteita ihan livenä! Tällä kertaa tuli tehtyä aika maltillinen tilaus, jostain syystä syksyn mallisto ei sytyttänyt ihan niin paljon kuin kevätmallisto, vaikka kauniita vaatteitahan tuoltakin löytyi. 

Tälle viikolle on luvassa kaikkea kivaa, pääsemme ihan virallisesti vierailemaan tontille ja kurkkaamaan miltä tulevassa kodissa näyttää. Itse odotan hiukan jo saavani tietoa tarkasta muuttoajankohdasta. Voipi kyllä olla, ettei sellaista heru, mutta ajattelin ainakin kysellä. ;) Voisinpa napata kamerankin taas mukaan ja tehdä teillekin tilannepäivitystä raksalta. Keittiön asennus alkaa marraskuun alussa, eikä siihenkään lopulta ole enää pitkä aika, joten sitä ennenhän pitäisi tapahtua jo vaikka mitä.