Uutta ilmettä matkalaukulle

Vanha ruskea matkalaukku sai valkoisella maalilla uuden ilmeen. Maalasin laukun sekä sisältä että ulkopuolelta ja kuten huomaatte, aika summittaisesti. Se oli tarkoituskin, laukku saa näyttää kulahtaneelta ja vanhalta, sillä sehän se onkin. Eikä muutenkaan ihan priimakunnossa enää.

Testasin laukkua itsetehdyn kaapin päälle, sillä olen vähän kaavaillut sitä tälle paikalle sitten uuteen kotiin. Tarkoitus on ottaa kaappi työhuoneeseeni ja laukkuun ajattelin sijoittaa sisustuslehtiä säilöön, kuinkas muuten. Minun mielestäni tämä laukku  kaipaisi toista pienempää kaveria päälleen, mutta katsotaan nyt mitä keksin ja päätyykö tämä lopulta tuonne paikalleen.

Mitäs tykkäätte laukun uudesta ilmeestä?

Kivaa torstaita ja kiitos vielä yhteisesti teille kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille ja tsempanneille! <3