Katos vai tiipii?

Olen päässyt suunnittelussa parhaaseen vaiheeseen, nimittäin I:n huoneen suunnitteluun. Toisaalta se on myös yksi haastavimmista suunniteltavista, sillä kaikkea ihanaa pienen tytön huoneeseen on niin paljon, että valinta on vaikea. 

Päätin jo alkuun, että I saa itse osallistua sopivassa määrin tulevan huoneensa sisustamiseen. Lähdin liikkeelle siitä, että hän saa valita huoneensa seinävärin, lisäksi neiti löysi Vepsäläiseltä itselleen tuolin, joka on ”ihan pakko saada”. :D

Kaikkea ei sentään tehdä I:n ehdoilla, kuten toivomusta korkeasta sängystä, josta lasketaan alas liukumäkeä. Ihan hyvä idea muuten, mutta kun aikanaan löysin metallisen prinsessasängyn ja siihen vielä oikeanlaiset nupit ja pyörätkin (sängystä juttua mm. täällä), niin siitä ei olla ihan heti luopumassa! 

Nyt kuitenkin pohdinnan alla on pieni oma soppi huoneen nurkkaan, paikka jossa voisi rauhoittua, lukea kirjoja tai hoivata nukkeja. Koska huone ei ole suuren suuri, jätin heti laskuista pois kaikki ihanat puiset talotyyliset ratkaisut. Vaihtoehtoja jäi oikeastaan kaksi; prinsessamainen katos tai kätevä tiipii, mutta se valinta!

Alla pari inspiraatiokuvaa Pinterestin ihmeellisestä maailmasta.

Kuva
Kuva
Katoksista saa todellakin pienelle prinsessalle unelmanomaisia rauhoittumis- ja leikkipaikkoja, vai mitä pidätte? 

Kuva

Kuva

Tiipiit puolestaan ovat kivan leikkisiä ja helppo laittaa säilöön, kun sitä ei tarvita.


Vaikka vaihtoehtoja on vain kaksi, on valinta yllättävän vaikea. Jokaisella meistä on oma mielipiteemme, mies puoltaa ehdottomasti tiipiitä, itse kallistun katoksen puoleen ja neidillä (yllätys, yllätys), jonka sana ratkaisisi tässä asiassa on hyvin omaperäinen mielipide; tehdään molemmat!


Mitäs pidätte, kumpi on kivempi? Kumman sinä valitsisit?
Itse jään vielä pähkäilemään, joskin kuulen teidän mielipiteitä erittäin mielelläni, josko vaikka oma päätöksenteko siitä helpottuisi. :)


Leppoisaa sunnuntaita! <3


*Kuvat lainattu