Syksyn sävyissä

Metsäretkellä löysin kaadetun puun ja pakko oli napsia mukaan pari oksaa, kun lehdet ovat näin upean värisiä! Punaiset lehdet piristävät muuten hyvinkin mustavalkoista asetelmaa parvekkeella.

Itselläni on tällainen tynkä työviikko, huomenna suuntaamme mummilaan syysloman viettoon. Pari postausta olisi tarkoitus ajastaa kuitenkin sinä aikana. Vähän pyöri mielessä jo joulukorttikuvauksetkin, josko neiti olisi yhteistyöhalukas. Lahjomalla pääsee nykyisin jo aika pitkälle näissä jutuissa. ;D

Huomaan, että nyt, kun parveke ei enää ole aktiivisessa käytössä, ovat pienet neliöt alkaneet hiukan ahdistaa. Ja lähinnä nimenomaan bloggaamisen näkökulmasta. Päivisinkin on pimeää kuvata, vaikka ikkunaa onkin koko seinällinen ja tuntuu, että samoja nurkkia jaksaa kuvata (ja katsella) vain tietyn määrän. Tässä nyt jo jännäilläänkin tuleeko odotettu tieto muutosta, sen pitäisi napsahtaa sähköpostiin kaksi kuukautta ennen muuttopäivää. Vielä siis kuukausi odoteltavaa, jos mennään tässä uudessa aikataulussa. Kovasti tekisi mieli myös alkaa tekemään joitain hankintoja, mutta hulluahan se olisi muuttoon kerätä lisää tavaraa… Josko siis ensin poispäin ja odottelisi kiltisti sinne muuttoon asti. Mutta kun ei malttaisi! :D