Voihan leipälaatikko!

Mukavaa, että tänne on löytänyt uusia lukijoita ja vanhoja tuttuja tuolta ”toiselta puolelta”, tervetuloa kaikille! <3 Koitan ehtiä vastavierailulle blogeihinnne, osaan jo olen ehtinytkin. :)

***

Pongasin hulluilta päiviltä kauniin leipälaatikon ja kävinpä sitä katsomassa ja ihastelemassa ihan paikanpäälläkin. En kuitenkaan ostanut, sillä meillähän on ihan hyvä leipälaatikko, vaihdoin sen vasta mieluisempaan keväällä.

Jäin kuitenkin pohtimaan leipälaatikkoa, sillä aloin miettiä, että mahtaako tuo nykyinen olla kuitenkaan kiva enää uudessa kodissa suuren kokonsa ja värinsä vuoksi. Lisäksi olen jo pitkään etsinyt leikkuulautaa, jota haluasin säilyttää näkösällä uudessa keittiössä.

Steltonin RIG-TIG leipälaatikko on sekä oikean värinen että kokoinen, mutta siinä on yksi erinomainen puoli, nimittäin sen kansi toimii leikkuulautana (mikäli sitä raaskii sellaisena käyttää). Niinpä aikani pohdittuani menin uudelleen katsomaan leipälaatikkoa, olihan niitä edellisenä päivänä ollut jäljellä vaikka kuinka paljon. Vaan eipä ollut enää.

Aikani asiaa vatvottuani tutkin netin valikoimaa ja hintoja kyseiselle leipälaatikolle ja löysinkin lopulta saman vaihtoehdon, joka ei juuri enempää keventänyt kukkaroani ja tulee sentään kotiovelle saakka. Sitä odotellessa. ;) Niin ja tuolla pari postausta sitten kerroin, etten vielä tee uuteen kotiin hankintoja, ettei ole muutossa mitään ylimääräistä. Uuden leipälaatikon lisäksi on pian kotiutumassa jotain hiukan isompaakin uuteen kotiin, se sitten siitä päättäväisyydestä. :D