Ihana Rig-Tig

Luulin, että joudun odottelemaan leipälaatikkoani paljon pitempään, sen piti nimittäin olla loppu varastolta, mutta sepä tupsahtikin perjantain kunniaksi kotiin. Ei siitä mihinkään pääse, se on aivan ihana! 

Koko, muoto, väri ja materiaali ovat aivan täydelliset. Että nyt hurahtaa johonkin leipälaatikkoon…

Ajaa toki myös asiansa enemmän kuin hyvin, mutta eihän se pahitteeksi ole, jos on hyvännäköinen noin muutenkin.

Täytyy nyt vain pitää varansa, ettei ala puputtamaan leipää enemmän. ;)

Jos on tavaraa tullut sisälle, niin on täältä lähtenyt poiskin; eilen veimme työmaalle liesituulettimen, myös vioittunut tuoli haettiin eilen ja nyt odotellaan uutta tilalle. Kesällä kunnostamani pulpetti saatiin vihdoin varastoon parvekkeelta ja tänään lähtee ruokapöytä, jonka myin eilen. Tännehän alkaa tulla tilaa (tai no, tilaa tulee pääasiassa parvekkeelle, mutta samapa tuo). Kunhan saan kuvat järjestykseen, niin laitan raksapostausta tulemaan, siellähän oli tapahtunut sitten viime käynnin.

Kivaa tiistaita! <3

PS. Yhteinen kiitos vielä kaikille ihanille blogisiskoille, joiden kanssa oli ihana lauantaina nähdä! <3