Raksaterveiset

Raksakuulumisia pitkästä aikaa ja olihan siellä ehtinyt paljon tapahtuakin! Pahoitteluni huonolaatuisista kuvista, mukaan sattui pelkästään kännykkä, joten näillä mennään.

Talo oli maalattu ja maata oli täytetty aika paljon sitten viime käynnin. Myös ulkoporras oli ilmaantunut, samoin asfaltti talon edustalle ja autokatokseen. Terassia ei ole vielä jatkettu, se siis tulee jatkumaan tuohon talon kulmalle asti.

Kaikki kaapit ja keittiökalusteet olivat ilmaantuneet juuri paikalle, joten ruokailutila oli täynnä laatikoita. Kaikki seinät oli maalattu ja kuivatilojen kattopaneelit asennettu.

Keittiön lähes musta seinä näytti tosi hyvältä, toivottavasti se on oikeassa kohdassa. ;) Molemmat kylppärit oli laatoitettu eli lattiat pientä (10x10cm) lähes mustaa laattaa, tehosteseinät samaa, mutta isompana. Muut seinät ovat kiltävää valkoista laattaa. Alakerran kylppärikuvassa oikealle kulmaukeen jää pieni kodinhoitotila.

Vähän jäi mietityttämään alakerrassa näkyneet seinä- tai kattopaneelit, jotka olivat ruskeita. Sen väristä ei pitäisi olla tulossa kylppäriin, eikä saunaan, emmekä oikein keksineet minne ne voisivat olla menossa. Täytynee laittaa kyselyä asiaste, ettei tule yllätyksiä. ;)