Suunnitelmia olohuoneeseen

Saatiin juuri tietää seuraava päivä, kun pääsemme (viralliselle) tonttivisiitille ja tapaamaan rakentajia ja siitäpä innostuin viimein tekemään olkkarisuunnitelmiakin paperille, päässä nämä ovat pyörineet aika selkeinä jo pitkän aikaa. Alla siis suuntaa-antava suunnitelma tulevan kodin olkkariin. Osa jutuista tulee toteutumaan sellaisenaan ja osa taas on enemmänkin haavelistalla, jotkin yksityiskohdat taas tulevat muuttumaan vielä.

Ainoa, mitä tästä suunnitelmasta löytyy meiltä valmiina ja siirtyy uudenkin kodin olohuoneeseen on IKEA Stockholm matto. Sohva menee vaihtoon, sillä vanha sohva ei sellaisenaan olisi mahtunut uuteen kotiin. Toiveena on jotain kevyempää kuin aiemmin, kuvassa IKEA Söderhamn. Sohvapöytä on ollut pikään haaveissa ja itse olen (jälleen!) kahden vaiheilla, pidän kovasti myös Normann Copenhagenin Tablosta, mutta upea on tämä Hay Tray myös, josta mies haaveilee. Haavelistalla useita vuosia on keikkunut niinikään Eames RAR-keinu ja vaikka mies kutsuu tätä mummon pesutuoliksi, niin luulen, että nyt on aika toteuttaa tämä haave. 

Toiveissa olisi löytää olohuoneen seinälle myöskin isohko taulu, ihan varma en ole vielä siitä, mitä tarkalleen haluaisin ja se taitaa olla näissä taideasioissa vain hyväksi, ellei aio itse alkaa taiteilemaan. ;) Hayn Dot tyynyt ovat veikeitä ja näillä saisi lisättyä olkkarin puolellekin pilkahduksen keltaista. Samoin Hayn Kaleido tarjotin keltaisena yhdistäisi ruokailutilan ja olohuoneen sisustusta. Viimeisimpänä haavelistalla myös pitkään keikkunut by Lassen Cubus kynttelikkö.

Joku ehkä miettii mihin ovat tästä postauksesta jääneet valaisimet. Jätin ne tarkoituksella omaan postaukseensa, koska haave- ja suosikkivalaisimia löytyy useita, joten ajattelin hiukan vertailla niitä ihan omassa postauksessaan, josko sitten omatkin ajatukset selkenisivät tältä osin. :)