Työhuoneen suunnittelua

Nyt on vuorossa kurkistus tulevaan työhuoneeseeni (joka varmasti muuntuu myös harrastus/vierashuoneeksi). Jossain aiemmassa postauksessa mainitsinkin, että huoneeseen tulee siirtymään valkoinen kaappi (kaapista lisää täällä), muu sisustus onkin hankittavien listalla.

Kaavailin maalaavani yhden seinän harmaalla, mutta mitään varmaa päätöstä en ole asian suhteen tehnyt vielä. Työpöydän tulen joka tapauksessa tarvitsemaan ja tällä hetkellä on suunnitelmissa hyödyntää IKEAn pukkijalkoja ja pöytälevyksi maalata tai muuten käsitellä jonkinlainen puinen taso. Mielessä kävi myöskin vanha ovi ja siihen päälle mahdollisesti lasi, mutta en tiedä kuinka käytännöllinen tuo työpöytänä olisi, riippunee ovesta. ;)

Kesäreissusta lähtien haaveissa on siintänyt työtuoliksi Panton-tuoli ja suosikkiväri sille olisi tällä hetkellä musta. Myös varteenotettava vaihtoehto voisi olla hankkia neljäs DSW tuoli työtuoliksi ja siirtää se sitten ruokapöydän tuoliksi, kunhan Tripp Trappia ei enää käytetä.

Täysin haaveen puolelle menee työvalaisin, joka saisi mielellään olla Artemide Tolomeo valaisin, joka on ilmeeltään täydellinen, mutta tuskin tulee toteutumaan ainakaan samantien. En oikein ole avohyllyihmisiä, mutta String Pocket houkuttaisi työhuoneeseen hankkia.

Kattovalaisin on suurin kysymysmerkki, mutta Normann Copenhagen Norm 69 valaisin houkuttaisi jonnekin tilaan saada, joten pienimmässä koossa se voisi myös tulla työhuoneeseen. Matto kollaasissa on yksi vahva suosikki Kodin1:n valikoimasta, kyseessä on Annon Lankku.

Seinälle jotain kaunista katseltavaa, esimerkiksi hempeä höyhen ja The Holstee Manifesto.

Sellaisia suunnitelmia tällä kertaa.