Lomalla

Loma on lähtenyt käyntiin mukavan rennosti ja saatiin tänne eteläänkin sopivasti lunta, joten pulkkamäessä on oltu ahkerasti. Olen askarrellut joulukalenterin luukkuihin täytettä aina sopivissa väleissä. Onnistuin saamaan kalenterin pohjaksi havittelemani seinäkoristeen, joka tuntui jo tässä vaiheessa olevan loppu kaikkialta. Toivotaan, että se nyt ehtii vielä ajoissa perille. ;)

Huomenna onkin sitten jännittävä päivä, sillä pääsemme kurkkimaan tontille miten siellä on edistytty. Keittiö on valmiina ainakin johonkin pisteeseen asti ja uskoisin, että viimein saadaan myös kuulla muuttopäivä. Laittelen teillekin väliaikakuulumisia pian. 

Kuten kuvasta huomaatte, huonekuusi pääsi mahdollisimman valoisalle paikalle parvekeoven pieleen ja sopiikin siihen hyvin. Meille ei taida kummempaa kuusta tänä vuonna tullakaan, kun emme ole joulua kotona, otetaan siis tästä suloisesta kaikki irti.