Raksalla

Olin jännittänyt alkuviikon raksakäyntiä, mielessäni olin ihan varma, että saamme kuulla virallisen muuttopäivän. Sen suhteen jouduin pettymään, ei herunut tietoa vieläkään, tulee kuulemma ensi kuun aikana. No, muuttoajankohta on tammikuun loppupuolella, mutta toki tarkempi tieto olisi ollut mieleen. Vastassa oli postiivisia yllätyksiä, kuten se, että aika valmistahan tuolla jo on. No, toisaalta taas eipä tuo ihan muuttokunnossa vielä ole. ;)

Tarkkasilmäiset huomaavat, että keittiön seinän kanssa tapahtui juurikin se, mitä pelkäsin eli tumma osa loppuu väärään kohtaan, eikä tuonne tason päähän. ”Onneksi” seinässä on muutakin korjattavaa, kuten nuo kaikki ylimääräiset reiät, sekä pistorasioiden vaihto valkoisista mustiin, joten ei tarvitse muuten hyvää seinää lähteä maalailemaan uudelleen.  Väri sen sijaan on tosi mieluinen ja aloin miettiä, että olisiko se pitänyt ulottaa ihan koko seinän leveydelle… Mutta olkoon nyt.

Lisäksi keittiön osalta tulee korjailtavaa kattoon, kun spotit ovat saarekkeen päällä väärässä paikassa (jäisivät liesituulettimen taakse) ja keittiöstä ne puolestaan puuttuvat kokonaan. Jännä yksityiskohta tulee olemaan kokolasinen ulko-ovi, täytyy jopa miettiä onko se liian jännä. Toisaalta asumme onneksi ihan perimmäisenä, joten ohikulkua ei ole meidän kohdalta.

Yläkerrassa oli kaikki niin kuin pitikin, joten sieltä tuli napsaistua vain yksi kuva, joka ei nyt välttämättä kovasti kerro, mutta näkyypä hiukan yläkerran kylppäriä ja kaappeja.

Niin ja edelliskäynnillä pohtimieni ruskeiden lautojenkin arvoitus selvisi, niinkuin tuolta ensimmäisestä kuvasta huomaa. Saunamme maalataan paikanpäällä eli musta sauna on tulossa jos nyt ei niin kovaa vauhtia niin ainakin lopulta. :)

Ensi viikolla poikkeamme luultavasti uudelleen paikan päälle, saapa nähdä onko jotain edistystä tapahtunut tässä välissä.