#10 Kauniit koristeet askarrellen

Instan puolella vilahtikin jo pieni sneak peek kuva meidän Fimomassa askarteluista. Näitä testasimme jo viime vuonna pakettikorteiksi, mutta silloin kokeilimme taikataikinaa. Taikataikina ei toiminut ihan niin kuin olisin halunnut, joten nyt testasimme valmiiksi valkoista Fimoa. En lopulta edes raaskinut maalailla näitä, niin ihanan valkoisia näistä tuli.

Itselläni oli testissä höyhenen kevyttä Fimo Air massaa, joka nimensä mukaisesti kuivuu vuorokaudessa ilman vaikutuksesta, mutta tätä pystyy kovettamaan nopeasti myös mikrossa. Testasin molempia tapoja. Käytimme muotteina piparkakkumuotteja ja kaulitsimme kuviot pitsin palalla. Näitä osittain koristeiksi päätyneitä kuvioita oli niin mukava tehdä, että ehdottomasti on testailtava tätä uudelleenkin. Ja voin suositella tekemään tätä askartelua pienten kanssa myös, meillä ei olisi maltettu lopettaa ollenkaan. :)

Mukavaa joulukuun kymmenettä! <3