#12 Jotain itselle

Useimmat teistä ehkä muistavatkin, että olen vilukissa ja pidän vaatteista ja kengistä, jotka ovat erityisesti mukavia päällä, hyvä ulkonäkö on toki iso plussa! Meillä ulkoillaan säällä kuin säällä ja tykkään panostaa toimiviin ulkoiluvaatteisiin.

Kun sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Crocsin kanssa, oli mielessäni jotain, mitä minulta puuttuu; kengät kumppareiden ja talvikenkien välimaastoon. Löysinkin siistit kengät, jotka voin vetää jalkaan loskasäällä ja pakkasella niin kauppareissulle kuin ulkoilemaankin. 

 Women’s Modessa Suede Button Boot Crocseissa on mokkanahkainen varsi, mikä tekee näihin mieluisen loppusilauksen. Olen ehtinyt testailemaan kenkiäni nyt parin viikon ajan säällä kuin säällä ja etelän myrskyinen sää viime päivinä ei ole varpaita kylmänyt, vaikka ulkoilua on kertynyt reippaat kolme tuntia päivässä. Mielenkiinnolla odottelen pakkassäitä. 

Crocsin joulukalenteri Instagramin puolella päättyy tänään huippuun tarjoukseen, kannattaa käydä kurkkaamassa @crocssuomi, lisäksi  osoitteesta löytyy kilpailuja ja alekoodeja, jotka ovat löydät vain Instan puolelta. ;)

*Postaus toteutettu yhteistyössä Crocsin kanssa, kengät saatu bloginäkyvyyttä vastaan.