#18 Täydellinen

Niinhän se menee, että hyvää kannattaa odottaa. Täällä on ollut etsinnässä täydellinen peuratyyny ja sitä on tullut useammat yksilöt katsottua läpi, mutta mikään ei ole tuntunut ihan siltä omalta. Ennen tätä. <3 Tämä oli menoa ensi hetkestä lähtien. Kaverina voisi ehkä olla jotain muita tyynyjä, mutta kuten arvaatte, tämä oli saatava heti käyttöön. ;)

Täällä alkoi loma ja saimme sen kunniaksi myös uutisia tontilla poiketessa. Muutto on tammikuun lopussa. Jotain kuvia tuli räpsittyä, mutta toivomianne kuvia valkoisesta lattiasta en vielä saanut, sillä lattiat oli suojattu. Sauna alkaa kuitenkin olla valmis ja portaat olivat kaiteita vaille valmiina. Teimme myös itseäni kutkuttavan viime hetken muutoksen, joka vaikuttaa koko alakerran ilmeeseen, nimittäin maalautamme koko keittiö/ruokailutilan päätyseinän tummaksi. Hiukan jännittää miltä lopputulos näyttää, mutta piirtämieni suunnitelmien perusteella se vaikuttaisi oikealta päätökseltä. Jännää!

Niin ja jos joku jäi miettimään mistä peuratyynyä saa, niin tämä löytyy Hemtexistä. ;)