Vuosikatsaus

Näin vuoden vedellessä viimeisiään on mukava kurkata menneeseen vuoteen ja mitä kaikkea siihen on mahtunutkaan. Voisin sanoa, että vuoteeni on mahtunut erittäin paljon. Pari muuttoa, uusia maisemia, valmistuminen opinnoista, oman uuden kodin suunnittelua ja raksakäyntejä, ihania reissuja ja ihan sitä tavallista arkea. 

Jaoin kuluneen vuoden kolmeen postaukseen, ettei tule ähkyä heti alkuunsa. :D Ensimmäiseen osioon mahtuu blogielämää tammikuusta huhtikuuhun.

Ensimmäinen osa vuotta oli jollain tapaa raskain, sillä tähän neljään kuukauteen kuuluu kaksi muuttoa; ensin Tampereella kolmeksi kuukaudeksi väliaikaiseen asuntoon ja sitten maaliskuun lopulla edelleen Espooseen myös väliaikaiseen asuntoon. Tuona aikana väsäsin myös opintoihin kuuluvia näyttöjä täyttä päätä ja päivät venyivät välillä pitkiksi. Mies asui jo pääkaupunkiseudulla, joten mummin ja papan apu oli korvaamatonta. 

Jokusen DIY-jutun ehdin tuossakin välissä tekemään, eniten omaan mieleeni on jäänyt tarjotinpöydän tuunaus. Ehdimme poikkeamaan ihanassa Porvoossa ja muuton jälkeen paljastin tulevat asuntoaikeemme eli paritalon rakennusprojektin alun. Parveke-elämästä pääsimme nauttimaan toisen muuton jälkeen täysillä, kun asuntoon kuuluu mahtavan kokoinen lasitettu parveke.

Sisustukseen ei ole juuri tämän vuoden aikana uutta hankittu, vaan on odoteltu seuraavaa muuttoa ja uuden kodin tuomia mahdollisuuksia.

Kirpakkaa maanantaita! <3