Vuosikatsaus osa 2

Jatketaan eilen aloitetulla vuosikatsauksella, tässä kuvia ja tapahtumia toukokuusta elokuuhun. Tämä osio oli ehdottomasti leppoisinta ja mukavinta (kuinkas muuten kesällä) ja täynnä mukavia tapahtumia ja tekemistä.

Toukokuun alussa lähdimme ex tempore reissulle Turkkiin ja loma tuli raskaan alkukevään jälkeen todellakin tarpeeseen! Sain opinnot pulkkaan ja odotin kovasti ansaittua pitkää ja vapaata kesää. Raksalla asiat etenivät tässä vaiheessa nopeasti ja siellä olikin mukavaa käydä, sekä tehdä suunnitelmia. Keittiösuunnitelmien kanssa tökki pahasti, muuten edistyttiin hyvin. 

Neidin neljävuotissynttäreitä vietettiin kahdessa erässä ja herkuteltiin, muutenkin kesä meni herkutellessa ja lekotellessa. Elokuussa suuntasimme lomalle Espanjaan, Barcelona hurmasi jälleen ja muun loman loikoilimme ihanissa rantakohteissa. Päivän reissu Ranskan puolelle jäi mieleen ja nostatti Ranskakuumeen ihan uusiin ulottuvuuksiin (josko taas sinne suunnalle ensi kesänä?). Kotona nautittiin parveke-elämästä ja haikeuttakin oli ilmassa muutosten edessä.

Huomenna vielä viimeinen osa ja päästään aloittamaan uutta blogivuotta puhtaalta pöydältä. :)