Vuosikatsauksen viimeinen osio

Viimeinen osio vuosikatsaukseen syyskuusta vuoden loppuun on ollut muutosten aikaa ja uuden opettelua.

Alkusyksystä sain pitkään kestäneen pulpetin kunnostusprojektin loppuun ja samalla tuli sudittua uusi väri myös vanhaan matkalaukkuun. Korennot väistyivät sisustuksesta ja tilalle tuli harmaata, myös taljat tuli kaiveltua esiin jo ajoissa. Sormet syyhysivät tekemään hankintoja uuteen kotiin, mutta vielä sain pidettyä itseni kurissa. ;)

Raksalla edistyttiin ja viimein saimme myös keittiöasiat kohdilleen. Joulukuun alusta asti fiilistelimme kynttilöin ja asetelmin, sillä tänä vuonna joulua vietettiin mummilassa. Perinteinen blogin joulukalenteri toteutui tänäkin jouluna.

Syksy toi muutoksia myös arkeen, kun aloitin työt kotiäiti- ja opintovuosien jälkeen. Vastapainoksi leppoisalle ja ihanalle kesälle, syksy on ollut raskas. Toisaalta on ollut mukavaa ”päästä ihmisten ilmoille”, mutta päiväkodin aloituksen takkuaminen on kyllä vienyt voimia yhdeltä ja toiselta. Ihanan pitkä joululoma siis tuli tarpeeseen ja siitä onkin nautittu täysillä. :)

Nyt kohti uutta vuotta ja uusia haasteita,

kiitos kun olet pysynyt matkassa mukana, 

toivottavasti näemme myös ensi vuonna! <3