Melkein valmista

Eilen oli jännitetty ja odotettu päivä, kun kävimme lopputarkastuksessa raksalla. Meillä olikin tiedossa, että työt ovat vielä kesken, koska oikeasti tarkastus olisi meidän osalta ollut vasta muuttoviikolla, mutta koska aikataulut eivät täsmänneet kävimme katsastamassa paikat jo nyt. Itse menen vielä kurkkaamaan sovitut korjaukset muuttoviikolla.

Kuten huomaatte, meillä on nyt musta seinä ja… tykkään! Tämä oli ehdottomasti pähkäilyn arvoinen ja oikea ratkaisu meille. Mitäs tykkäätte, tästä pääset kurkkaamaan alkuperäistä seinää, mustan piti ulottua vain keittiön alueelle alunperin.

Nyt sain myös valkoisen lattian kuviin, kun suojauksia on enää vain siellä ja täällä. Ja lattia todellakin on valkoinen. :D Alemmasta kuvasta saa vielä paremman käsityksen lattiasta.

Liesituuletin odottaa vielä laatikossaan asennusta, mutta sälekaihtimet olivat ilmaantuneet viime käynnin jälkeen. 

Portaiden viimeistely oli vielä kesken ja samoin oikeastaan melkein kaikki muukin viimeistely, niinkuin repsottavasta listasta huomaa. ;)

Alakerran kylppäri on lähes valmis, siellä olikin siivoushommat osittain jo menossa. Yläkerran kylppärissä oli sauna valmistumassa, joten sieltä ei ole tällä kertaa kuvia.

Pääsen siivoilemaan ja laittamaan lattioihin suojapahvit edellispäivänä ennen muuttoa ja tämä tieto kyllä helpotti aikataulujen järjestämistä, kun mies ei tosiaan ole muuttoaikaan paikalla. Lisäksi se tarkoittanee sitä, että puolentoista viikon päästä viimeistään pitäisi olla ihan valmista.

Täällä meinaa flunssa iskeä päälle väkisin, mutta muuttolaatikot saapuivat eilen, joten taitaa hommat kutsua.