Kuusi yötä

Päivät tuntuvat katoavan, bloggailtavaakin olisi, mutta en ole juuri kuvia ehtinyt valoisalla napsimaan. Ei täällä ole pelkästään pakkailtu, eilenkin vietetiin kivaa päivää ystävän ja tyttöjen kesken. Siinä sivussa on kuitenkin tullut karsittua turhaa, myytyä huonekaluja ja pakattuakin. Silti riittää hommia vielä ihan loppuun asti. Avaimet saamme torstaina ja illalla olisi sitten tarkoitus siivota koti muuttokuntoon ja peitellä lattiat ym.

Jottei muuttokuorma liikaa vähenisi, on toki pitänyt tehdä joitain hankintoja uuteen kotiin. Nämä tikkaat suunnittelin jo kesällä hankkivani ja tänään sitten oli aika ne käydä kotiuttamassa. Samalla tein pienen kurkkauksen H&M Home myymälään ja sieltäkään ei tullut tyhjin käsin lähdettyä. 

Loppuaika elelläänkin aika askeettisesti, kun sohva lähti tänään, matto on ollut jo viikon poissa ja laatikot valtaavat alaa. Mutta pian helpottaa, joten eiköhän tämä jakseta. Ja helpompaa on kieltämättä pakkailla, kun tilaa on enemmän. :)

Kivaa viikonloppua! <3

PS. Tiistaina olisi vielä tarkastus työmaalla, josko olisi sitten  valmista, ainakin toivon niin!