Ennen h-hetkeä

Jos mies vinkkaa, että blogiin ei ole hetkeen ilmestynyt uutta postausta, niin pitänee tehdä asialle jotain. Kyse on ennemminkin siitä, etten ole ehtinyt koskea kameraan kuin siitä, ettei aikaa bloggaamiseen olisi. Nämä kuvat ovat eiliseltä tarkastusreissulta ja räpsitty kännykkäkameralla, laatu siis ei ole mikään paras.

Näyttää siltä, että raksalla tulee olemaan kiireiset pari viimeistä päivää. No, ihan hyvä, että jollain muullakin riittää hommia viimemetreille. ;) 

Kuvat ylhäällä keittiöstä, sinne oli vihdoin ilmestynyt liesituuletin, joka oli kylläkin hiukan vinossa, mutta suoristunee ennen muuttoa. Ihan kiva päästä pian laittamaan Hay Heet paikalleen tuohon saarekkeen luokse… Ja nyt muistin napata kuvan meidän sisääntulosta, jossa siis kokolasinen ovi. Aika jännä valinta vai mitä? Viimeksi portaikon kuvissa näkyi kaiteiden yläosassa valkoinen kapea käsijohde, joka sai myös lähtöpassit ja nyt näyttää paremmalta.

Torstaina saamme avaimet ja perjantaina sitten kannetaan tavarat sisälle. Olen onneksi tässä viime metreillä saanut karsittua paremmin kuin hyvin meidän muuttokuormaa, joten sen puolesta voin olla tyytyväinen. Pitkän pähkäilyn päätteeksi sain myös pienestä vaatehuoneesta suunniteltua toimivan. Tai näin ainakin uskon ja toivon. :) 

Nyt jatkuu pakkailut ja huomenna saan onneksi isovanhemmat apuun, joten eiköhän tämä vielä pakettiin saada.