Täällä ollaan!

Tulipa hurjan pitkä blogitauko! Teitä ehti olla jo ikävä ja omaa blogia toki myös, mutta hommia on riittänyt aamusta iltaan eikä yllätyksiltäkään ole vältytty. Täällä kuitenkin ollaan ja uusi koti alkaa muotoutua, sehän on tietysti pääasia. Kuvat ovat kännykkäräpsyjä viikon varrelta ja osa instassa jo nähtyjä, lupaan pian ottaa ihan kunnon kuvia, nyt kun on kamera ja kaikki piuhat löytyneet. ;)

Ensimmäisessä kuvassa on ruokailutila, kuva on alkuviikolta, joskin laatikoita löytyy vieläkin avaamattomana, koska lipaston saamme vasta parin viikon päästä. Pöytä on vielä edelliseen asuntoon ostettu väliaikaisratkaisu ja vielä pitäisi päättää mihin ratkaisuun päädymme uuden pöydän suhteen; jalat jo odottavat, mutta pöytälevy vielä puuttuu. 

Toisessa kuvassa on olkkarin nurkkaa, rentoutumispaikka olisi valmiina, mutta uusi koti on muistuttanut lähinnä työleiriä viimeisen viikon, joten vähiin ovat lepohetket jääneet… :D

I:n huone otti harppauksen eteenpäin perjantaina, kun sain tehosteseinän maalattua. Vielä on kuitenkin tekemistä, sillä lelusäilytys puuttuu ja seinään en ole ehtinyt porata yhtään reikää. Eiköhän täälläkin kuitenkin pian edistytä.

Viimeisessä hämyisessä kuvassa on meidän tumma sauna, johon olen erityisen tyytyväinen, joskin saunomaan en ole vielä päässyt. :D Mutta noin ulkonäöltään on kyllä juuri sitä, mitä halusinkin.

Perjantaina saimme liukuovet sekä alakerran vaatehuoneeseen että yläkerran makkarin vaatekaappiin. Vaatehuone saatiinkin valmiiksi jo ja tänään olisi tarkoitus käydä vaatekaapin kimppuun.

Vielä pari sanaa niistä yllätyksistä. Muuttoa edeltävänä päivänä onnistuin pudottamaan imurin varpailleni ja hetken ehdin jo pelätä, että nyt ei hetkeen kävellä. Onneksi selvisin ruhjeilla ja vaikka kävely tekikin kipeää parin päivän ajan, niin pääsin helpolla. Uudessa kodissa on riittänyt myös yllätyksiä, ikävin oli ehkä viikon takainen astianpesukoneen ensikokeilu, joka aiheutti vesivahinkohälytyksen (onneksi on hälyyttimet kunnossa!) ja joka katkaisi vedet meiltä kokonaan. Vika löytyi seuraavana päivänä huonosti liitetystä vesiputkesta, onneksi veden katkaisu esti suuremmat vahingot.

Aika aloittaa päivän työt, josko saataisiin ruokailutilan valaisin paikalleen, sekä vaatteet viimein kaappiin pyörimästä erinäisistä kasoista. Laittakaa toiveita myös tulemaan, mitä haluaisitte nähdä ensimmäisenä. Koitan kunnostautua kuvaamisen suhteen. :)