Olohuone

Kiitos ihanista viesteistänne edelliseen postaukseen, vastailen teille jokaiselle pian. Mutta nyt olkkarikuviin. Eilen paistoi ihanasti aurinko ja vaikka en juuri ehtinyt siitä ulos nauttimaan, niin ainakin kuvien räpsiminen oli mukavampaa.

Uutta olkkariin on hankittu vain sohvan ja tarjotinpöydän muodossa. Muuten on vanhat tutut elementit koossa ja aika kivasti kokonaisuus vastaa suunnitelmia, tällä kertaa kävi onneksi niin päin, että mietin suunnitelmia piirtäessä jääkö sohvan molemmin puolin tarpeeksi kulkuväylää ja nyt tuntuu, että kivan väljästi sain kalusteet aseteltua.

Tyynyt löysin H&M Homesta, keltainen sävy vastaa juuri sitä sävyä, jota löytyy myös ruokailutilan matosta. Kunhan saan maton vain paikalleen… 

Sohva on Ikean Söderhamn ja päälliset tilasin Bemzistä, sillä halusin puhtaan valkoiset vesipestävät päälliset, joita ei Ikean valikoimassa ollut tähän malliin tarjolla.

Sohvapöytä on jo aiemmin vinkkaamani Hay Tray ja tällä kertaa toinen kerta toden sanoi eli saimme muuttoiltana ehjän sohvapöydän kotiin. Asetelmia en ole vielä juuri ehtinyt tekemään, mutta ensimmäiset narskut pääsivät tuomaan keväistä tunnelmaa, valkoisista pallovaloista en raaski ihan vielä luopua, voi olla etten ollenkaan…

Taljat ovat edelleen kovassa käytössä ja saavat ainakin kuukauden vielä ollakin, haluaisin jopa lisää niitä. No, kaikki aikanaan, kyllähän tässä ehtii ja on kiireellisempiäkin asioita hoidettavana. :D

Tänään on tulossa raksamiehiä taas tupa täyteen, kun sähkömies, putkimies ja porrasasentaja tulevat käymään, onneksi olen vielä vapaapäivällä tänään. Josko ehtisin täyttää eilen valmistuneen vaatekaapin ja saada siten lisää lattiapintaa näkyviin.