Sisustustyönjako meillä

Sain tämän hauskan haasteen kauniin Villa H:n Heiniltä, kiitos Heini haasteesta! <3 Haasteessa selvitellään perheemme sisustustyönjakoa. Kuvia räpsin hiljalleen muotoutuvasta työhuoneesta.

1) Osallistuuko puolisosi sisustuksen suunnitteluun?

Osallistuu jonkin verran, suuret linjat päätämmä yhdessä, mutta yksityiskohdat ja asettelut hoidan minä. Usein menee myös niin, että näytän pari vaihtoehtoa, joista itse pidän ja mies valitsee niistä mieluisimman.

2) Jos vastasit ei: Toivoisitko puolisosi osallistuvan enemmän kodin sisustukseen? Ja jos toivot, miten haluaisit hänen osallistuvan?

Osallistuu sopivasti tällä hetkellä.

3) Eroaako makunne toisistaan?

Eipä juuri eroa, mies ei välittäisi asetelmista, joihin itse olen hurahtanut täysin.

4) Riitelettekö sisustusratkaisuista?

Ei riidellä, keskustellaan kyllä, mikäli ollaan aivan eri mieltä jostain. Esimerkiksi pitkäaikainen haaveeni Eamesin keinutuoli on mieheni mielestä lähinnä mummon pesutuoli – siitäkin huolimatta, että on oppinut tykkäämään Eamesin DSW ruokapöydän tuoleistamme. :D Tässä vielä siis käännytystyötä tehtävä. ;)

5) Teettekö kotiin tulevat hankinnat yhdessä, vai erikseen?

Isot hankinnat tehdään yhdessä, pienemmät teen itsekseni.

6) Kuinka paljon kompromisseja teette yhteisen kodin sisustuksen eteen? Ja kumpi joustaa enemmän?

Jonkin verran tehdään kompromisseja, itse olen tietyllä tapaa avarakatseisempi ja voin kuvitella useamman sopivan vaihtoehdon, jolloin meillä toimii hyvin tuo aiemmin mainitsemani tapa, jollon mies valitsee parista esittämästäni vaihtoehdosta itselleen mieluisimman. 

7) Miltä puolisosi koti näytti silloin, kun ensimmäistä kertaa vierailit siellä? Tuliko välittömästi olo, että tämä on tässä, vai mietitkö hiovasi puolison maun paremmaksi/ toisenlaiseksi?

Hih, sisustaminen ei ollut silloin vielä se juttu, mutta sanotaan nyt näin diplomaattisesti, että onneksi mies on kahdeksassatoista vuodessa oppinut hiukan paremmin siistimään jälkensä, vaikka repsahduksia välillä vielä tuleekin. ;)

Laitetaan tämä hauska haaste eteenpäin, otatteko haasteen vastaan;