Makkaria

Sain sängynpäädyn valmiiksi ja sen kunniaksi pari räpsyä makkarista. Makuuhuone on aika askeettinen ja olen alkanut mieltyä tähän karsittuun ilmeeseen. Alunperin oli tarkoitus laittaa pari isoa mattoa makuuhuoneeseen niin, että ne menisivät reippaasti sängyn alle. Mutta sitten aloimme miettiä, että miksi peittää kaunista lattiapintaa ja aika epäkäytännöllistä olisi siivoaminenkin sängyn alta… Toisaalta vierastan pieniä sängynvierusmattoja, vaikka en sulje sellaisia pois vielä. Tällä hetkellä siis mennään ilman mattoja. 

Eniten puun sävyjä on etsiytynyt juurikin makkariin, kuvassa näkyvien lisäksi sijoitin yhden korikasseista toiselle puolelle makkaria ja täytyy sanoa, että nämä vaalean puun sävyt viehättävät valkoista pohjaa vasten todella. Kuten uumoilinkin, pölkky jatkaa yöpöytänä uudessakin kodissa. Sängynpääty puolestaan on itse tehty ja nyt vain uudelleen harmaalla pellavalla päällystetty.

Makkarista on käynti parvekkeelle ja lisäksi toisella seinällä on korkea ikkuna, joten valoisuutta riittää. Napsin jo muuton jälkeen kuvat vastakkaisesta seinästä, jolle rakentelimme vaatesäilytyksen, tästä pääset kurkkaamaan kaappia.

Mukavaa keskiviikkoa! <3

PS. Sain kivoja uutisia mananantaina, joku ehkä Instagramin puolella jo pongasikin uutiset. Tämä tietää blogin puolelle hiukan lisää lifestylepuolta ja teille lukijoillekin jotain kivaa.