Tervetuloa prinsessan huoneeseen!

Prinsessahuone alkaa olla valmis ja kyllähän tästä aika hempeä unelma tuli, vaikka äiti olisi ehkä voinut ottaa vähän rouheampaakin meininkiä. Toisaalta, nautitaan nyt tästä prinsessavaiheesta niin kauan kuin se kestää, eiköhän sitä mustavalkoista saada sitten ihan loppuiän tarpeiksi tässäkin huoneessa. ;)

Sienivalaisin oli niin pitkään haavelistalla, että se oli ehdoton valinta yöpöydälle. Yöpöytänä puolestaan toimivat pilkulliset säilytysrasiat, joissa on säilytettäviä vauvajuttuja ja tärkeitä muistoja.

Kuten jo aiemmin kerroinkin, yksi seinistä valittiin tehosteseinäksi ja koska vaaleanpunainen oli ja pysyi toiveissa, niin sillä myös edettiin. Itselläni olivat Ferm Livingin mustat pilkut mielessä jo edelliseen huoneeseen, joten tähän seinään ne tulivat ja sopivatkin kivaksi piristykseksi hempeään seinään. Myös uusi säilytysjärjestelmä oli hankintalistalla ja lopulta päädyimme Ikean Nordliin, johon olen aivan ihastunut, vaikka se ei ykkössuosikkini alunperin ollutkaan. Tänne mahtuvat niin lelut kuin osa vaatteistakin helposti.

Aakkosjuliste oli myös ehdottomasti saatava huoneeseen ja halusin isomman kuin mitä meiltä olisi valmiina löytynyt. Sopiva löytyi sattumalta Ikean reissulta. Vaatekaappina toimii meidän itse nikkaroima kaappi, jonka ovina ovat vanhat ikkunat.

Kokonaiskuva huoneesta on harvoin näin siisti. :D Kaikelle on kuitenkin nyt oma paikkansa, joten siivoaminen on aika paljon helpompaa kuin mihin olen viime vuoden aikana tottunut… Ja tähdetkin pääsivät paikalleen sängyn päätyyn, tykätään niistä kovasti nyt harmaina.

Tähän päättyi kierros prinsessan valtakunnassa, onneksi äiti on aina tervetullut teekutsuille, eikä vielä ole huoneen ovi pamahtanut nenän edestä. :D