Herkut Crocsit kevääseen ja alekoodi

Kerroinkin jo teille, että saimme huipun mahdollisuuden olla yksi Crocs test squad-perheistä. Tämä tarkoittaa sitä, että pääsemme kevään mittaan testaamaan Crocsin uutuuksia ja kirjoittelen testikuulumisia teille kuukausittain.

Ekat kengät valittiin Busy Day -mallistosta, joista itselleni valitsin ihanan raikkaan turkoosit Women’s Duet Busy Day Skimmerit. Neidille valitsimme yhteistuumin ihanat karkkiväriset Girl’s Duet Busy Day Mary Janet.

Busy Day -mallisto on suunniteltu kiireisille äideille ja meneville tytöille. Kengät ovat höyhenen kevyet ja joustavat sekä pohjasta että päältä – siis juuri sopivat ongelmaisiin jalkoihini (vaivasenluut, leveä jalkapöytä). Kengissä on Croslite™ pohja, joka takaa samanlaisen käyttömukavuuden kuin mihin olemme Crocseissa tottuneet.

Nämä nousivat heti suosikeikseni ja onneksi lämpöä riittikin reilun viikon verran, jolloin kengät ehtivät olla kovassa käytössä. Onnistuin myös sotkemaan kuvauksissa kengät ja uskaltauduin pesemään ne hyvin tuloksin, kengistä tuli yhtä kirkkaat kuin uutena.

Neiti puolestaan ihmetteli miksei näitä voi vetäistä enää jalkaan nyt, kun säät kylmenivät uudelleen. Nämä kun ovat niin nopeat ja helpot laittaa jalkaan, mutta kiinnityshihnan ansiosta myös pysyvät kovassa menossa mukana.

Hyviä uutisia on luvassa myös teille lukijoilleni, nimittäin Crocs tarjoaa 20%:n alennuksen alekoodilla KESKI20 koko tilauksen loppusummasta. Alekoodi on voimassa sunnuntaihin 5.4. asti, joten nyt kannattaa tilata kesäkengät kerralla koko perheelle.

Reipasta uutta viikkoa! <3

PS. Crocsin uutuuksia pääset kätevästi seuraamaan myös Crocsin viralliselta Instagram -tililtä osoitteessa www.instagram.com/crocssuomi/