Pellavaa, pellavaa!

Olen täysin hurahtanut meidän pellavalakanoihin. Useimmiten tuleekin pyöräytettyä nämä koneessa ja pedattua saman tien takaisin. Tosin valinnan vaikeutta ei pääse syntymään, sillä meillä on olemassa  kahdet lakanat. Kyllä, ihan totta, enkä koe, että enempää tarvittaisiin, joskin pellavalakanat voisi vielä hankkia toisessa värissä vähän niinkuin ylimääräisenä hemmotteluna ei niinkään todelliseen tarpeeseen. 

Pellavalakanat olivat yksi ehdottomista hankinnoista uuteen kotiin ja värikin oli selvillä jo vuotta aiemmin, halusin nimittäin vaaleanharmaat lakanat. Meidän lakanat ovat Annon ja näiden laatuun olen ollut todella tyytyvänen. Yllä muuten hiukan uutta kuvakulmaa makkarin nurkasta, jota ei ole vielä blogissa näkynyt. Tuplakupla kannettiin muuttopäivänä valaisemaan makkaria ja sinne se jäi. Sille olisi kyllä oiva paikka alakerrassakin, mutta olen jotenkin tykästynyt tähän makkarimme rentoon ja askeettiseen meininkiin, jota tuo lattialla sijaitseva valaisin vielä korostaa. Saa nähdä koska alan kaivata luksusta. :D

Pellava pellavaa vasten, siinä sitä kaivattua luksusta ehkä onkin ihan tarpeeksi. Nyt kun voisi kömpiä takaisin nukkumaan.