Mekot kuninkaallisille

Meidän kuninkaalliset saivat uudet kesämekot ylleen tässä taannoin, kun I ilmoitti, että Belleltä ja Meridalta puuttuvat sopivat kesämekot piknikille. Sen verran päättäväisesti neiti näitä mekkoja kärtti, että vaikka olinkin kipeänä päätin kaivaa koneen esiin ja tekaista jotain nopeaa.

I valitsi itse molemmille prinsessoille sopivat mekkokankaat ja surautin tämän erittäin yksinkertaisen mekon (englanniksi pillowcase  dress) molemmille. Mitään kaavoja en piirrellyt, mitat vain ja leveä satiininauha sitten kiinnitykseen.

I tilasi itselleen saman mekon, mutta sitä en vielä kuumeessa alkanut ompelemaan. Josko viikonloppuna jäisi aikaa surauttaa tämä yksinkertainen kesämekko myös piknikin järjestäjälle. :)

Niin ja kuten prinsessojen vaatekaapista huomaatte, varsinaista pulaa heillä ei mekoista ole, ehkä tämä oli ennemminkin vaihtelunkaipuuta…