Kevään tuntua

Onpa kerrassaan ihanat säät, tuntuu mahtavalta, kun valoa tulvii sisään ja ulkonakin alkaa jo hiukan lämmetä. Odotan kyllä kovasti sään lämpenemistä siihen pisteeseen, että elämän voi siirtää ulos. :D Mitään mullistavia muutoksia ei ole tullut edes asetelmiin, vie ehkä hetken aikaa tottua siihen, että asetelmia voi nykyisin tehdä useampaankin paikkaan, eikä tarvitse aina sitä yhtä olla vaihtamassa. Mutta eipä tässä ole mitään kiirettäkään, sen verran ajattomia nuo asetelmat ovat, että menevät onneksi näin keväälläkin. Joskin nuo taljat voisi ehkä vähitellen laittaa talviteloilleen, vai mitä? :)

Ihana Beauty of Lifen S tyttärineen toi piristävät keltaiset tulppaanit tullessaan ja olihan meillä hauska sunnuntai. Olisi voinut jatkua pitempäänkin. Kiitos vielä ihanasta seurasta S ja Mini! <3