Tyhjät seinät

Ensimmäisiä kuvia työhuoneesta, kun pöytä on paikallaan. Joskin näitä kuvia katsoessa tuli mieleen jopa sellainen vaihtoehto, että laittaisi pöydän vinottain tuonne kulmaan… No, tätä pääsen testailemaan, koska tämä huonehan ei missään nimessä ole valmis vielä. Kuten huomaatte, pöytälevy on vielä käsittelemättä ja työtuoli, sekä valaisin puuttuvat kokonaan. Mutta hiljaa hyvä tulee.

Tein talon rakennusvaiheessa suunnitelman työhuoneen sisustukseen ja siellä vilahteli myös jokunen juliste, jonka ajattelin sopivan huoneeseen. Hauskasti nämä samat julisteet löytyvät nyt työpöydältäni. Julisteet valitsin yhteistyössä juuri Suomeen rantautuneesta Deseniosta. Heidän sivuiltaan löydät julisteiden lisäksi myös näppäriä vinkkejä ja ideoita taulujen sommitteluun ja kollaasien luomiseen.

Taulut pääsevät pian seinälle eli tämä tietää miehelle hommia viikonloppuna. :) Ja voisihan tuon pöydänkin pinnan tuosta käsitellä, olen melko varma siitä, mikä sen väri tulee olemaan…

Ihanaa lauantaita! <3

Ps. Kannattaa pysytellä tarkkaana, sillä pian blogissani starttaa mahtava julistearvonta yhteistyössä Desenion kanssa.

Yhteistyö: Julisteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan