Plussaihastus

Vinkkailinkin jo, että viikonloppuna pari taulua löysi tiensä seinälle – pari siksi, että tarvittavat proput kiinnityksiin loppuivat näihin kahteen. Nämä olivat kuitenkin ne ”varmat” printit, joille oli heti selvillä paikat, joten näistä oli hyvä aloittaa. Toisen julisteista varmasti muistattekin jo väliaikaiskodista, plussaprintti puolestaan on uusi tulokas.

Enää kaipaisin vain nojatuolia tuohon pöydän viereen… Eräs malli on haaveissa, mutta saa nyt nähdä kotiutuuko se jossain vaiheessa vai ei. Joka tapauksessa työtuoli menee nyt hankintalistalla ensimmäiseksi.

Tykkään tosi paljon tästä kodin valoisuudesta ja siitä, että aurinko paistaa ihanasta aamulla työhuoneen ja kylppärin ikkunasta. Tämä aiheuttaa kuitenkin sen, että herään auringon alkaessa pilkottaa verhon raosta eli aivan turhan aikaisin. Kohta ehkä täytyy miettiä pimennysverhoja. :D

Mukavaa keskiviikkoa! <3

*toinen julisteista saatu bloginäkyvyyttä vastaan