Tine K Home tyynyt

Makkarissa on tapahtunut pientä muutosta, sillä voitin ihanan Selected by VeeraK -putiikin järjestämässä arvonnassa Tine K Home pellavatyynynpäälliset. Ihana sattuma, sillä pellavatyynynpäällisiä olin tähän metsästänytkin ja parista paikasta katsastanut. Isompiin tyynyihin on ehdottomasti vaihtumassa myös samaa materiaalia olevat uudet päälliset, jotka sopivat mukavasti pellavaisen sängynpäädyn kaveriksi.

Siinäkin mielessä hauska sattuma, että vaalea harmaa oli se väri, jota pohdin näihin pienempiin tyynyihin ja isoihin olisi puolestaan tarkoitus löytää valkoiset päälliset. Meillä nämä Tine K päälliset ovat käytössä nurinpäin, sillä toinen puoli on kauniisti kuvioitu.

Niin kauniit kuin kukkakuviot ovatkin etupuolella, eivät ne ehkä ihan istu sisustukseemme, vai mitä? 

Leppoisaa lauantaita Sinulle! <3