Uudet tennarit?

Vaikka kesä onkin parhaimmillaan – no ei ehkä säiden puolesta, mutta noin muuten – en voinut olla kurkistamatta syksyyn ja samalla oman vaatekaappini puutoksiin. Yksi selkeä syksyn ostoslistalla oleva juttu ovat tennarit, nimittäin lemppareistani hajosi pohja keväällä.

Kurkistin Spartoon valikoimaa ja kokosin lemppareistani pari kollaasia.

Ylemmässä kollaasissa on tennareita, joilla voisi mennä niin kesällä kuin syksylläkin. Tykkään perus tennareista, mutta niissä saa olla sitä jotain, joku pikku juju tai yksityiskohta tai hauska väritys.

Toisen kollaasin tennarit ovat asteen syksyisempiä, mutta näistä löytyy myös kivoja katseenvangitsijoita. 

Näihin kahteen kollaasiin jouduin tekemään aika paljon karsimista, uskokaa pois, eli niiden oikeiden tennareiden valinta tulee olemaan vielä haaste. Pari suosikkia toki näistäkin nousee vielä ylitse muiden. 

Itse sujautan mukavat tennarit jalkaan vapaa-ajalla ja voinpa lähteä kauppareissullekin tennareissa. Tykkäätkö sinä käyttää tennareita ja mikä on tärkein valintakriteeri tennareille?