Saint-Tropez

Jätimme Saint-Tropezin taaksemme pari päivää sitten ja loppuloma kuluu Antibesissa. Lupasin kuitenkin palata helteisiin päiviin tuossa kauniissa kaupungissa, joten nyt olisi luvassa kuvia Saint-Tropezista.

Pieni merenrantakaupunki on täynnä mahdollisuuksia niin ylelliseen shoppailuun, julkkispongailuun kuin ihan vain rentoon oleiluun kauniissa ympäristössä. Luonnollisesti valitsimme tuon viimeisen 
vaihtoehdon. ;)

Vanhasta kaupungista löytyy kapeita kujia ja karkkivärisiä taloja, monien talojen sisäänkäynnin päällä kasvaa viiniköynnöstä. Satamassa voi nähdä toinen toistaan hämmästyttävämpiä jahteja, sekä ihan tavallisia pieniä veneitä.

Meidän neljä päivää Saint-Tropezissa kuluivat nopeasti. Miehen kauhuksi löysin eräällä iltakävelyllä vanhassa kaupungissa ihan täydellisiä pieniä puulaatikoita roskikseen vierestä. Voitte kuvitella kuinka siinä kävi. :D En vain voinut jättää laatikoita sinne, joskin yksi ainoastaan oli käyttökelpoinen. Veikkaan, että tästä episodista tulen kuulemaan vielä pitkän aikaa… 

Jälleen olisi luvassa hellepäivä, joten suunta on kohti allasta tai rantaa. Mukavaa uutta viikkoa! <3