Iittala Meno

Valkoinen eteinen

Meidän lehtisäilytys paperinkeräykseen meneville mainoksille ym. on ollut heikoissa kantimissa siitä lähtien, kun muutimme uuteen kotiin. Aiemmin hyvin toiminut huopakori ei mahtunut vaatehuoneeseen kunnolla ja aiheutti päänvaivaa siivouskomeron edessä. Niinpä iskin silmäni tähän ihanaan Iittalan Meno kotikassiin. Ja tämä on vielä ihanampi kuin ajattelin, sillä enhän raaskinutkaan piilottaa tätä vaatehuoneen perukoille.

Huopakassi

Meno siis muutti ihan näkyvälle paikalle eteiseen, josta se varmasti tulee helposti napattua mukaan roskisreissullekin. Yksinkertainen muotoilu ja napakka ulkoasu ovat tähän tarkoitukseen aika täydellinen yhdistelmä, vai mitä sanotte?

Jotain muutakin hiukan isompaa tuli samassa tilauksessa, mutta siitä kuvia sitten omassa postauksessa. Sen verran voin vinkata, että pitkä harkinta-aika päättyi tähän.