Laajakuvaa alakerrasta

Sain jo aikaa sitten toiveen kuvata meidän portaita tarkemmin ja täytyy myöntää, että välillä ehdin tämän toiveen jo unohtaakin. Portaat vilahtivat Instagramin puolella joitain päiviä sitten ja niistä tulikin kysymyksiä ja kommentteja ja palautui samalla tämäkin postaustoive mieleeni.

 Portaat itsessään ovat täysin valkoiset ja mahdollisimman vähäeleiset. Sama vähäeleisyys oli toiveena porraskaiteille ja nopeasti päädyimme siihen, että lasikaiteet ovat meille oikea vaihtoehto. Tykkään siitä, että valo pääsee kulkemaan esteettömästi ja jostain syystä lasikaide on itselleni arjen luksusta – huolimatta siitä, että lapsiperheessä saa kaiteita olla puhdistamassa tiuhaan.

Valkoinen keittiö

Samalla koitin ottaa laajempia kuvia alakerrasta vähän uusista kulmista. Taisin tuolla aiemmin mainita, että siirsimme sohvaa ihan pikkuisen ruokailutilaan päin, sillä tuossa olkkarin ja ruokailutilan välissä on reilusti tyhjää tilaa. Olohuone tuntuu jo tällä pienellä muutoksellakin tilavammalta. 

Lopuksi vielä kokkaajan näkymää alakertaan. Karsin kaiken ylimääräisen tasojen päältä ja nyt tuntuu taas raikkaalta.

Aurinko näyttäisi viimein paistavan, joten tämä päivä vietetään ulkona. Aurinkoista tiistaita! <3