Happy Lights

Musta seinä

Jatketaan nyt vielä keltaisella teemalla; sain nimittäin viimein noudettua violettien Happy Lights pallojen tilalle keltaisia. Ajatuksena oli tilata uudet valot aiempien tilalle, mutta sitten hoksasin, että olisin joka tapauksessa mennyt muuten samoilla väreillä, mutta violetit joutivat vaihtoon, joten pääsin paljon vähemmällä vaivalla ja halvemmalla, kun vaihdoin vain tarvittavat pallot uusiin.

musta seinä

Nyt siis toistuu keltainen alakerrassa pieninä toisiaan tukevina ripauksina. Tätä enempää en usko meille keltaista tulevan. Ainoa ”pysyvä” keltainen elementti on tuo valokuvataulu, muuthan näistä ovat hyvinkin liikkuvaisia mikäli tarve vaatii.

uashmama

Otin kahta eri sävyä keltaista, joista tuo tummempi on jo lähellä oranssia, mutta sointuu täydellisesti taulun kanssa. Vaaleammat puolestaan ovat samaa sävyä sohvatyynyjen kanssa. 

Voisi melkein kuvitella, että tässä tankkaillaan aurinkoa sisätiloihin syksyn varalle ja ehkäpä niin onkin. :)

Reipasta tiistaita! <3