DIY valaisin

valaisin diy

Heh, välillä käy näinkin; unohdin tämän postauksen koneen syövereihin. No mutta, parempi myöhään kuin ei ollenkaan. 

Sain siis päähäni askarrella Bloomingville-tyylisen helmikoristellun valaisimen I:n huoneeseen. Bloomingvillen valaisimet ovat kauniita ja olisinkin ehkä ostanut valaisimen valmiina, mikäli vain vaihtoehtoja olisi ollut oikeassa värissä. Nyt kuitenkin teki mieli selkeän mustavalkoista valaisinta, siispä tuumasta toimeen.

maalatut puuhelmet

Valaisintarvikkeet ostin Clas Ohlsonilta ja suuria helmiä metsästin hetken, lopulta löysin ne Askarellista. Mies avusti spraymaalaamisessa, sillä se ei edelleenkään ole vahvimpia puoliani…

valaisin helmistä

Loppu olikin sitten helppoa, pujottelin helmet haluamaani järjestykseen kangasjohtoon ja siinäpä tuo DIY lyhykäisyydessään. Tämä on lopputulokseltaan oikein onnistunut, sillä sekä huoneen omistaja, että minäkin pidän tästä. Ideana oli, että saan mustista helmistä parin seinän mustille pilkuille ja valaisin näyttääkin aika veikeältä tuota seinää vasten.

valaisin helmistä

Mukavaa torstaita, ihanaa, kun saadaan edelleen nauttia aurinkoisista säistä! <3