Alakertaa ja kuulumisia

musta seinä

Me vietettiin eilen tyttöjen iltaa I:n kanssa; lakattiin kynnet, meikattiin pikkuisen ja laitettiin hiuksia, neiti on vielä siinä vaiheessa, että enemmän on enemmän, joten äidinkin hiuksia koristi jos jonkilaisia pinnejä ja hiuslisäkkeitä sateenkaaren väreissä. Herkuteltiin oikein kunnolla ja katsottiin Paddington -elokuva. Kikatettiin ja hassuteltiin. Ihana ilta. <3

valkoinen keittiö

Huomaan, että kesällä meille on muodostunut rytmi, jossa arki vietetään enemmän ja vähemmän kodin läheisyydessä, jopa oman pihan ympäristössä, josta löytyy onneksi paljon kavereita tyttöselle ja juttuseuraa niin äidille kuin isällekin. Vastapainoksi odotan kovasti viikonloppuja, jolloin teemme retkiä ja reissaamme milloin missäkin. Perjantaina olimme ensimmäistä kertaa ikinä Uimastadionilla, mutta kerta ei varmasti jäänyt viimeiseksi, sillä viihdyimme koko porukka todella hyvin.

valkoinen eteinen

Alakerrassa mennään samoilla linjoilla kesästä syksyyn. Hayn baarituoleihin ajattelin jossain vaiheessa testailla taljoja. Hiukan mietin myös keittiön maton vaihtamista valkoharmaaseen, mutta toisaalta tuo mustavalkoinen menee niin hyvin yksiin tumman seinän kanssa, että voi jäädä kokeilemattakin. Ei siis sen ihmeempiä muutoksia tulossa ja toisaalta, eipä tässä ole kotona juuri ehditty olemaan eli aika mukavaa sitten syksyn tullen käpertyä nauttimaan kodin tunnelmasta ihan näinkin.