Garnier Nutrisse Truly Blond arvonta!

Hups heijaa, onpa ollut kiireinen alkuviikko, kun en juuri ole koneelle ehtinyt pysähtymään. Sain pitkän aikaa mielessä muhineen inspiksen pihatöistä viimein toteutusvaiheeseen ja siinä onkin mukavasti pari iltaa vierähtänyt huomaamatta. Sitä mukavampaa palata blogin ääreen arvonnan muodossa.

Sain testattavakseni uusia Garnier Nutrisse Truly Blond -sarjan tuotteita ja nämähän luonnollisesti sopivat blondeille, joten itse en valitettavasti tuotteita pääse testailemaan. Niinpä joku teistä lukijoista saa tilaisuuden testailla kesän jatkoa hiuksille lupailevan sarjan tuotteita. Täältä pääset tekemään testin, jolla löydät oman Truly Blond -tyylisi.

Garnier

Voittaja saa itselleen kaksi vaalentavaa tuotetta; vaalentavan suihkeen, joka vaalentaa hiusta asteittain lämmön aktivoimana, sekä sävyttävän hoitoaineen, joka taittaa keltaisuutta pois vaaleista hiuksista. 

Vaalentava suihke sopii sekä värjätyille että värjäämättömille hiuksille ja on mainio ensimmäinen hiusten vaalennustuote. Hoitoaine puolestaan antaa kaikille vaaleille hiuksille kiiltoa ja hoitaa niitä intensiivisesti.

Garnier

Arvontaan voivat osallistua blogini kirjautuneet lukijat jättämällä kommentin tähän postaukseen

Lisäarvan saat tykkäämällä Keski[piste] facebook -sivuista.

Ilmoitathan monellako arvalla osallistut arvontaan.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 20.9. puoleen yöhön.

Onnea kaikille arvontaan! <3