Heinät ja viikonlopun kuulumisia

hay strap

Mukavan rento lauantai takana, olen jopa nukkunut paremmin kuin hetkeen ja sen kyllä huomaa omasta energisestä olosta. Olen hurahtanut näihin heiniin, eihän se uutta tietenkään ole, joku ehkä muistaakin vuosi sitten Espanjasta raahaamani isot heinät… Vielä voisi hakea hiukan lisää ennen kuin sade piiskaa ne pilalle.

Hiukan naurattaa itseänikin, mutta olen ainakin ulkovalojen kanssa ajoissa tänä vuonna, sain nimittäin eilen päähäni viritellä valot jo odottamaan. Olikin paljon mukavampaa viritellä niitä nyt kuin sitten pakkasella sormet jäässä. Samalla tuli siivottua ulkovarasto ja vietyä kesäkalusteiden pehmusteet säilytykseen. Aika hyvissä ajoin täällä siis ollaan syyshommissa kerrankin. Joko teillä on syysvalmistelut käynnissä?

Nyt nauttimaan ihanasta aurinkoisesta sunnuntaista,

leippoisaa päivää! <3

Ps. Vielä on tämä päivä aikaa osallistua Garnier arvontaan täällä.