Testailua ja arvonnan voittaja

hay hee baarituoli

Ensinnäkin pahoitteluni, etten ehtinyt eilen vielä julkaisemaan arvonnan voittajaa, itselläni meni maanantaiyö enemmän ja vähemmän valvoessa ja tarkkaillessa vauhtineitiä mahdollisen aivotärähdyksen varalta, joten bloggailu jäi arvatenkin väliin. Selvittiin onneksi ilman suurempia huolia ja maanantai sujuikin väsyneenä, mutta muuten normaaleilla kuvioilla.

hay hee baarituoli

Viikonloppuna hain jo kaikki taljat kesäsäilöstä ja samalla testailin pienintä taljaa Hay Hee baarituoliin ja kyllähän se vain on ihana tuolla tuolilla! Tällainen pieni talja tarvittaisiin toinenkin, sillä tämä yksilö on majaillut koko kesän olkkarin nojatuolilla ja jotenkin en nyt osaa kuvitella nojatuoliakaan ilman taljaa… Lisäksi sain päähäni testailla saarekkeen valkoiselle seinälle marokkolaistarjotinta ja vaikka tämä ei todellakaan ykkösvalintani olisi tähän kohtaan, niin heti näyttää sisustus jotenkin kokonaisemmalta. Vähän tekisi tämän tilalle mieli Tine K Homen mustaa tarjotinta, joka sopisi mustan seinän pariksi vallan mainiosti.

uashmama

Mutta nyt sitten takaisin Garnier arvontaan, nimittäin voittaja on arvottu ja arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Siili, onnea! <3 Voittajalle on laitettu sähköpostia, kiitos kaikille osallistuneille! <3