Bloomingville joulua

 Jatketaan pikkuisen jouluisella inspiraatiolla, nimittäin yhdeltä lempparimerkiltäni Bloomingvillelta on tullut kaunis joulukatalogi. Poimin lemppareitani suuresta joukosta ihania kuvia. Kuvissa on tunnelman lisäksi mielestäni kaunista tämä luonnonainesten hyödyntäminen. Siitäkin syystä näitä kuvia nyt hyvissä ajoin – jos joku muukin innostuu hakemaan oksia ym. sisälle, niin nyt on mitä mainioin aika.

Kerran olen jo suhutellut ison oksan valkoiseksi, mutta se oli opiskeluprojektia varten. Nyt voisi toteuttaa tämän uudelleen, sillä vihdoin olisi tilaa tällaiselle ihanalle karahkalle kotona…

Niin huippuiihana joulukalenteri kuin olla voi! Tykkäisin kovasti, entä sinä?

Miten rauhallinen tunnelma tässä kattauksessa ja täälläkin kukkien tilalla karu oksa, mutta sopii niin kauniisti tähän kattaukseen. 

Tässä kuvassa taas hiukan perinteisempää runsasta joulua ja aika ihania yksityiskohtia ihan sivupöydästä ja koreista lähtien.

Suloinen pikkukuusi – se on varmaan taas saatava jossain muodossa.

Mitä pidit näistä inspiskuvista? Aiotko hakea luonnosta tarpeita talven asetelmiin? Itse innostuin jälleen tuosta isosta oksasta niin, että ehkä on tehtävä pieni kävelyretki metsään ja katsottava, josko löytyisi sopiva yksilö omiin tarpeisiin.