Kurkistus ulos

syysterassi

Olin ajoissa laittelemassa syksyä terassille ja pihalle. Meillä on näyttänyt suunnilleen tältä samalta jo kuukauden päivät. 

syysterassi

Meillä jatkuu sama linja ulkosisustuksessa kuin sisälläkin. Valkoista ja mustaa pehmentää puunvärinen terassi. Terassin haluaisin kyllä käsitellä tumman harmaaksi, mutta ihan vielä en saanut miestä suostuteltua tähän urakkaan. :D

Terassin isoissa kukkalaatikoissa on murattia, joka on kasvanut huimaksi ryppääksi kesän aikana, sekä valkoisia callunoita, jotka ovat syksyn suosikkini.

Etupihalta puolestaan löytyy lankaköynnöstä, callunaa ja hopealankaa.

Sain viriteltyä sisääntulon korkeaan ruukkuun valot, niitä tuntuu jo kovasti kaipaavankin. Lisäksi olen hurahtanut led-kynttilöihin, joita laitoin ulkolyhtyihin, ovat niin helppoja ja mukavasti voi jättää ne yöksi palamaan, jolloin on aamulla niin ihana hipsiä alakertaan, kun ”kynttilät” palavat kutsuvasti.

Reipasta tiistaita! <3