Mukavuudenhalua

Täällä nyt tulee tehtyä tätä pientä sisustelua oikein olan takaa. Niinhän se menee, että kun löytyy jollekin esineelle uusi paikka, niin siinä yleensä pitää vaihtaa sitten muidenkin esineiden paikkoja.

Pienemmät julisteet päätyivät kaapin päälle ison julisteen tieltä. Tännehän nuo kivasti sopivatkin ja olin hiukan ennakkoon tätä järkkää testaillutkin. Ihastuin tähän House Doctorin paperilyhtyyn heti, kun sen näin ja tilasin sellaisen saman tien. Samassa alkoi ihastukseni led kynttilöihin, nehän ovat aivan älyttömän käteviä juuri tällaisille paikoille. Niitä olen sittemmin hankkinut myös kaikkiin meidän ulkolyhtyihin, koska muuten jäisi itseltäni helposti kynttilät sytyttämättä iltaisella. 

Itse nautin, kun kynttilät ovat päällä koko hämärän ja pimeän ajan eli alakerta on kutsuva aamullakin, kun kynttilät lepattavat terassilla. Tähän on toki lisättävä, että mikäänhän ei voita aitoa kynttilää ja liekkiä, mutta jostain suunnalta voi onneksi helpottaa elämää mukavuuden nimissä. Onko täällä muita led kynttilöihin hurahtaneita? 

Meillä on retkipäivä tiedossa, tätä onkin odotettu pitkin viikkoa! 

Aurinkoista lauantaita! <3