House Doctor joulu 2015

Jatketaan vielä lempparimerkkien jouluinspiksillä, vuorossa on House Doctorin joulu 2015. Vaikka mielessä jo pyörii joulukoristelut, niin näitä(kin) kuvia katson vähän laajemmasta vinkkelistä, niinpä ekassa kuvassa ihastuttaa erityisesti rosoinen seinä. Toki tuo valojen asettelu ja pieni viirinauhakin ihastuttavat.

Kaunista talvista tunnelmaa ja miten upea tuo pyörillä liikkuva hyllykkö…

Pienet kuusenalut ja glögi tarjoiltuna näin… Aika kutsuva, vai mitä?

Edelleen oksia, ihanan luonnonläheinen kattaus ja koristelu.

Tästä kuvasta tuli mieleeni, että vastaavia koristeita voisi askarrella itsekin ja aika näyttävän koristelun saa aikaan yksinkertaisilla jutuilla.

Joko olette hankkineet asetelmiin tarvittavia luonnonantimia? Täytyy myöntää, että itselläni on vielä hakematta.


Kuvat: House Doctor

Meillä on ulkokausivalot otettu nyt käyttöön, sain eilen viriteltyä nimittäin myös parvekkeelle valot. Itse kaipaan valoa tähän pimeimpään vuodenaikaan, enkä millään malttanut odottaa marraskuulle. Miten teillä muilla, joko on kausivalot käytössä?