Toiveita, ehdotuksia, palautetta?

Tämän kuvan ei ollut tarkoitus päätyä blogin puolelle ollenkaan, mutta jotenkin tämä on sellainen hyvänmielen kuva ja ainoa laatuaan, että menköön. Aina I:n huonetta kuvatessa toivon, että se olisi useammin kuvauskelpoinen! Meillä on se vaihe meneillään, että kaikkea pientä sälää (=prinsessoja, legoja, koruja…) keräillään ja lajitellaan taukoamatta ja nämä touhut ulottuvat sitten ihan kaikille mahdollisille ja mahdottomille pinnoille ja tasoille. Liikkuminen lastenhuoneessa muistuttaa välillä erikoista koreografiaa, kun koittaa väistellä kaikenlaisia ja kokoisia rakennelmia ja lajitelmia. Pian olisi kuitenkin tarkoitus tehdä postausta I:n huoneesta vähän laajemminkin.

Lisäksi olen saanut toiveita postata yläkerran kylppäriämme, joka ei täällä ole vielä esiintynyt ja kylppäripostaus onkin työnalla. Myös huone kerrallaan esittelyjä on jossain vaiheessa toivottu ja sekin olisi ihan mahdollinen toteutettava.

 Tuleeko Sinulle mieleen postaustoiveita, ideoita tai ehdotuksia siitä mitä haluaisit blogistani lukea? Nyt saa antaa vapaasti palautetta ja esittää toiveita, koitan myös mahdollisimman hyvin toteuttaa toiveitanne.